Biodom c15

BIODOM c15 er en nyudviklet model der med fordel kan installeres hvor pladsen er begrænset. Fyret bygger naturligvis på gennemprøvet teknologi der er udviklet igennem næsten 2 årtier. Med sin ekstremt kompakte størrelse er kedlen let at installere i ethvert fyrrum. Baseret på det gennemprøvede BIODOM varmevekslings koncept er BIODOM c15 et logisk valg til at erstatte olie og gasfyr. Det integrerede pillereservoir på 75 liter giver komfort til lang drift. Timeren med ugeprogram gør det muligt, at programmere den automatiske drift af BIODOM c15. Forbrændingshærden er lavet af specielt varmeresistent jern for ekstra holdbarhed. Varmeveksleren med indbygget rengøringsaggregat i turbulatorerne er designet til at effektivt overføre varmen til centralvarmeanlægget. Det store askereservoir rengøres let med den medfølgende askesuger. Enkel og nem rengøring. Tager ca. et minut at fjerne aske.

BIODOM c15 er udstyret med en innovativ egen udviklet/designet elektronik, der giver fuld automatisk drift, fra tænding til modulerende udgangseffekt til det faktiske behov for varme. Automatisk funktions tilpasning garanterer høj forbrændings effektivitet og lav emission under alle forhold. Bare tryk på start, når kedlen er installeret. Elektronikken tager selv højde for alt der har indflydelse på korrekt og optimal forbrænding, så som træk i skorsten, pille kvalitet, luftfugtighed mm.

Modsat andre mærker bevarer Biodoms kedler den målte effektivitet, da elektronikken hele tiden optimerer alle forhold for en korrekt og optimal forbrænding.

Den høje kvalitet, den høje forbrændings effektivitet, installations fleksibilitet og dokumenteret pålidelighed er de egenskaber, der vil give dig komfort, sikkerhed og besparelser på energiomkostningerne i fremtiden. Det gør BIODOM c15 til det bedste valg blandt træpillefyr i sin kategori.

BIODOM c15 opfylder alle kriterierne for klasse 5 i henhold til standarden EN 303-5: 2012

Hjem

Ring op

Send email

Kontakt os