Eta pu/pc

Med en ETA PU eller PC kan du sagtens bruge dit fyrrum til andet end at fyre med, dette skyldes
primært den kompakte størrelse og at forbrændingslufttilførelsen er uafhængig af den omgivene luft, den kan derfor også bruges i et opholdsrum med kontrolleret ventilation.

listen af fordele indeholder, men er ikke limiteret til:

– ETAtouch: styresystemet i ETA PU og PC har en lang række af fordele, en af disse er at du kan lade en teknikker se hvad din kedel fejler uden at skulle tage hjem til dig. En anden er at du kan lade en ven styre dit system fra sin smartphone hvis du er på ferie eller ikke selv har adgang til din kedel, det smarte er at du bestemmer hvornår han eller hun har adgang til din kedel, og i hvor lang tid

– Det er et komplet fyrrum i en kedel: En varmekredspumpe, i energimærke A, med blandeventil, ekspansionsholder på 18 liter, sikkerhedsarmaturer og omkoblingsventil til varmvandsbeholder er monteret i kedlen og klar til drift, et kompakt fyrrum i kedlen med et minimum af installationsomkostninger.

– Sikker cellesluse: ETA celleslusen giver fuld tilbagebrandssikkerhed, pillerne doseres fra pillebeholderen til planethjulet ved hjælp af en snegl, ingen piller der skal skæres over, så man undgår slid på tætningskanterne.

– Alt sikkerhed er integreret: ekspansionsbeholder på 18 liter, kedelsikkerhedsventil, manometer med frakobling ved vandmangel og udluftning i kedelfremløbet, er monteret på forhånd og klar til drift.

Hjem

Ring op

Send email

Kontakt os